ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Δήλωση συμμετοχής στην πρακτική στη διδασκαλία

Δήλωση συμμετοχής στην πρακτική στη διδασκαλία

by Georgios Sylligardos -
Number of replies: 0

Για να συμμετάσει ένας φοιτητής στην ΠΑΔΜ θα πρέπει να το δηλώσει στην γραμματεία του τμήματος (κα. Ειρήνη Βλαχάκη) ξεχωριστά από την ηλεκτρονική δήλωση των μαθημάτων ώστε να γίνει έλεγχος ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις των προαπαιτούμενων. Μετά τον έλεγχο (που συνήθως ολοκληρώνεται μερικές μέρες μετά το τέλος προθεσμίας δηλώσεων των μαθημάτων) η γραμματεία δίνει τον υπεύθυνο καθηγητή του μαθήματος τη λίστα με τους φοιτητές που θα να συμμετάσχουν στην ΠΑΔΜ.

Παρακαλούνται όσοι φοιτητές επιθυμούν να εγγραφούν στο μάθημα το τρέχον εξάμηνο (εαρινό 2019-2020) και για κάποιο (σοβαρό) λόγο θα βρίσκονται εκτός Ηρακλείου μεγάλο χρονικό διάστημα του εξαμήνου να ενημερώσουν τη γραμματεία προπτυχιακών φοιτητών (κα. Ειρήνη Βλαχάκη ) όσο το δυνατόν πιο σύντομα και σε κάθε περίπτωση μέχρι τη Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου.

Υπάρχει η δυνατότητα υπό κάποιες προϋποθέσεις να πραγματοποιηθεί η διδασκαλία  σε σχολεία Γυμνασίου-Λυκείου και άλλων πόλεων εκτός του Ηρακλείου αλλά θα πρέπει να είναι γνωστό στην γραμματεία και στον υπεύθυνο του μαθήματος (Γ. Συλλιγάρδο) εγκαίρως διότι αφενός χρειάζεται έγγραφη άδεια από το υπουργείο (που μπορεί να πάρει λίγο χρόνο) και αφετέρου θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες-επικοινωνία με τα σχολεία.