ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Διδασκαλία σε σχολεία εκτός νομού Ηρακλείου

Διδασκαλία σε σχολεία εκτός νομού Ηρακλείου

by Georgios Sylligardos -
Number of replies: 0

Υπάρχουν φοιτητές που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την πρακτική στην διδασκαλία σε σχολεία εκτός νομού Ηρακλείου. Για να γίνει αυτό ο κάθε φοιτητής που ενδιαφέρεται θα πρέπει:

  1. Να έρθει σε επικοινωνία με κάποιο σχολείο (Γυμνάσιο ή Λύκειο) και ειδικότερα με τον δ/ντή του σχολείου και έναν τουλάχιστο καθηγητή μαθηματικών (ειδικότητα ΠΕ03). Ο δν/της θα πρέπει να συμφωνεί να κάνει ο φοιτητής την πρακτική στο σχολείο και ο μαθηματικός θα πρέπει να δέχεται να αναλάβει (ως Μέντορας) τον φοιτητή και να ακολουθήσει τις απαιτήσεις του ρόλου του Μέντορα που αναφέρονται εδώ.

  2. Να δηλώσει στην φόρμα προτίμησης σχολείων τα πλήρη στοιχεία του σχολείου (πόλη, νομός, διεύθυνση β βάθμιας που υπάγεται το σχολείο, τηλέφωνα επικοινωνίας σχολείου, τηλέφωνο δν/τη, emails σχολείου, και μαθηματικού) ώστε να έρθω σε επαφή μαζί τους.

 

Εγώ από τη στιγμή που θα δεχθεί το σχολείο να γίνει η πρακτική εκεί και υπάρχει Μέντορας θα πρέπει να στείλω έγγραφο αίτημα στο υπουργείο παιδείας για να δοθεί η άδεια της πρακτικής (παίρνουμε ξεχωριστή άδεια για κάθε διεύθυνση Β'βάθμιας).

 

Εάν όλα πάνε ΟΚ θα μπορεί να κάνει την πρακτική στην διδασκαλία στο σχολείο αυτό.